Ροή Ειδήσεων

Την προστασία του Αιτωλικού θα απαιτήσουν οι κάτοικοι από τον αρμόδιο υπουργό

syskepsi-at-aitolikou (2)Τη σύσταση μιας επιτροπής, η οποία θα επισκεφθεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αποφάσισαν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και κάτοικοι του Αιτωλικού που πραγματοποίησαν σύσκεψη σήμερα στο πρώην δημαρχείο για το θέμα της παραβατικότητας.

Η επιτροπή αυτή θα ορίσει ένα ραντεβού με τον υπουργό, στον οποίο θα παραδώσει συγκεκριμένα αιτήματα για την προστασία του Αιτωλικού από την παραβατικότητα κάποιων Ρομά. Επιπλέον η μετακίνηση στην Αθήνα θα γίνει με λεωφορεία, ώστε να πάνε και άλλοι κάτοικοι στο υπουργείο, όπου θα συναντηθούν με Αιτωλικιώτες που διαμένουν στην Αθήνα, προκειμένου ο υπουργός να κατανοήσει το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης αστυνομικής δύναμης που υπάρχει στο Αιτωλικό.

Οι κάτοικοι έχουν φθάσει πλέον στα όριά τους, καθώς οι κλοπές και οι διαρρήξεις, αλλά και οι επιθέσεις εναντίον τους συνεχίζονται και δεν μπορούν να προστατευθούν. Τα αιτήματα που διαμορφώθηκαν είναι συγκεκριμένα και θα απαιτηθεί η ικανοποίησή τους προκειμένου οι κάτοικοι να μην φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους.

Ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι και αν η Πολιτεία δεν μεριμνήσει για την ασφάλειά τους, η λύση που βρίσκουν είναι να εγκαταλείψουν τον τόπο τους για να μην αναγκαστούν να φθάσουν στα άκρα…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close