Παναιτωλικος

«Την Κυριακή αναμετριέται το δίκαιο με το άδικο»

pan-iraklisΣε εγρήγορση καλεί τον κόσμο του Ηρακλή η «Αυτόνομη Θύρα-10» με ανακοίνωσή της, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.
Οι φίλοι του Γηραιού θεωρούν ότι την Κυριακή θα γίνουν πολλά περίεργα πράγματα, καθώς κορυφώνεται η μάχη της ανόδου, γι’ αυτό καλούν τον κόσμο του Ηρακλή να μην κάνει που θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Οπαδέ, φίλαθλε του ΗΡΑΚΛΗ! Δυο χρόνια ανεβαίνουμε τον Γολγοθά επωμιζόμενοι εν είδη σταυρού τις αμαρτίες ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την Κυριακή η ομάδα μας δεν δίνει απλά έναν αγώνα για την άνοδο. Την Κυριακή αναμετριέται το δίκαιο με το άδικο. Το κατεστημένο με εμάς! Η βρωμιά και η σαπίλα με την ΗΡΑΚΛΑΡΑ μας! Πρέπει ΟΛΟΙ να συναισθανθούμε τη κρισιμότητα των στιγμών  και να μετατρέψουμε το γήπεδο μας σε ένα χώρο όπου κανένας Σελίμος δεν θα διανοηθεί να κάνει πράξη τις εντολές που έχει… Με μεγάλη όμως προσοχή ώστε να μην κάνουμε κακό στην ομάδα μας! Την Κυριακή ο αγώνας αυτός μετατρέπεται σε ένα ακόμα συλλαλητήριο ενάντια σε αυτούς που κατέστρεψαν την μεγαλύτερη μας αγάπη…

Εσύ θα λείπεις;

ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!».

onsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button