ΕξελίξειςΠολιτική

Τηλέφωνα για δημοσκόπηση στο Αγρίνιο-ρωτούν και για τον Περιφερειάρχη

po-dimoskopisi

Πολλά είναι τα ερωτήματα που τίθενται σε πολίτες και στο Αγρίνιο από την εταιρεία Pulse, που διεξάγει αυτές τις μέρες τηλεφωνική δημοσκόπηση.

Το ερωτηματολόγιο είναι πλούσιο σύμφωνα με πληροφορίες και ξεκινά με την πρόθεση ψήφου, αλλά και στο τι ψήφισαν οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές και το δημοψήφισμα του 2015.

Ακόμη, υπάρχουν ερωτήματα για την καταλληλότητα των πολιτικών αρχηγών, την παράσταση νίκης και την πορεία της οικονομίας τους επόμενους μήνες.

Στη συνέχεια υπάρχουν ερωτήσεις για τα τυχερά παίγνια και τον τζόγο στη χώρα, τον παράνομο στοιχηματισμό, τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, τους πλειστηριασμούς, την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια , αλλά και την… κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Είναι προφανές πως μέσα στην δημοσκόπηση για την πολιτική κατάσταση και την καθημερινότητα “χώρεσαν” και κάποια ερωτήματα έρευνας αγοράς σχετικά με καταναλωτικές ή και διατροφικές συνήθειες.

Πάντως, στην ίδια  έρευνα, υπάρχει και ερώτημα σχετικά με την άποψη των πολιτών που συμμετέχουν για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και εάν είναι ικανοποιημένοι ή όχι μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button