Αθλητισμός

Tι προβλέπεται για τους αναβληθέντες αγώνες της ΕΠΣΑ το Σαββατοκύριακο 2-3/12

gipedo-broxiΤην διεξαγωγή εικοσιτριών (23)  συνολικά παιχνιδιών όλων των κατηγοριών αναγκάστηκε να ματαιώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου 2017, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε σε μεγάλο βαθμό τον Νομό.
Για τις καινούργιες ημερομηνίες διεξαγωγής θα συνεδριάσει εκ νέου η αρμόδια επιτροπή.
Πάμε όμως να δούμε τι προβλέπει αναλυτικά ο νομοθέτης –και-  σε αντίστοιχες περιπτώσεις:…

●Αγώνας που διακόπηκε λόγω καιρικών συνθηκών, θα διεξάγεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την επομένη. Αν ο αγώνας διεξάγεται Σάββατο, ως επομένη θεωρείται η Δευτέρα (την Κυριακή πιθανόν να μην είναι διαθέσιμο το γήπεδο).

●Τέλος, σε περίπτωση που στο ίδιο γήπεδο διεξάγονται αγώνες Σάββατο και Κυριακή και διακοπούν και οι δύο, τότε τη Δευτέρα θα διεξάγεται ο αγώνας του Σαββάτου, ο δε άλλος θα ορισθεί εντός 15 ημερών, με απόφαση της Ενώσεως. Σε περίπτωση νέας διακοπής, γίνεται πάλι μέσα σε 15 ημέρες, ύστερα  από απόφαση της διοργανώτριας και θα ξεκινήσει με νέους όρους και από την αρχή.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
●Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών, ή διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, συνεχίζεται για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών).
●Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν αρχίσει, λόγω καιρικών συνθηκών κ.λ.π. και κριθεί επαναληπτέος από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, θα ορισθεί να διεξαχθεί εντός δέκα πέντε (15) ημερών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button