Γεγονότα

Τι λέει η διοίκηση του ΚΤΕΛ για το τροχαίο στα Μάλγαρα (video)

epi-kapsiabetis

Υπό διερεύνηση και από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  Αιτωλ/νίας βρίσκεται το τραγικό περιστατικό στα Μάλγαρα. Σε δηλώσεις του στο τοπικό Τ/Σ «Αχελώος TV» ο πρόεδρος της Α.Ε. κ. Καψιαμπέτης,  δεν κρύβει  τη θλίψη του για το περιστατικό, τονίζοντας πως «η οικογένεια του ΚΤΕΛ θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις οικογένειες που δοκιμάζονται»

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα ακόμη, στον ανθρώπινο παράγοντα ως βασικό για την πιθανή πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, σημειώνοντας πως εδώ και 20 χρονιά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν ειχε συμβεί ούτε ένα σοβαρό τροχαίο και τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί τρία με πιο σοβαρό αυτό των Μαλγάρων.

Ως προς το θέμα αυτό, για το πώς μπορεί να επανεξεταστεί η στάση του ΚΤΕΛ ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις, ο κ. Καψδιαμπέτης δήλωσε πως θα παρθούν αποφάσεις τόσο μέσα από έκτακτο Δ.Σ. της επιχείρησης όσο και μέσα από Γενική Συνέλευση των μετόχων-ιδιοκτητών λεωφορείων.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην τήρηση των κανονισμών του ΚΟΚ αλλά και την κατάσταση του οδηγού, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής  από επιβάτες  του μοιραίου λεωφορείου για την οδηγική του συμπεριφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button