Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Θύμιος Ράπτης: «Την πίσσα κύριε Δήμαρχε δε τη ρίχνουμε πάνω στα χορτάρια!»

Για «φρενίτιδα ασφαλτοστρώσεων» από τον δήμαρχο Αγρινίου κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου κ. Θύμιος Ράπτης.

Ο υποψήφιος της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» με επικεφαλής τη Χριστίνα Σταρακά, εγκαλεί τον δήμαρχο Αγρινίου για έργα της τελευταίας στιγμής, λέγοντας πως προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου ώστε να ξεχάσει την μέχρι τώρα αδράνεια και αδιαφορία…»
Αναφέρει ο Θύμιος Ράπτης, παραθέτοντας και σχετική φωτογραφία από γειτονιά του Αγρινίου:

Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας έχει ξεσπάσει μια φρενίτιδα με μια σειρά από έργα που αφορούν τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων .Ο τρόπος και ο ρυθμός που προχωρούν τα έργα έχουν προκαλέσει έκπληξη στους κατοίκους του δήμου μας.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα.


Αρχικά κύριε Δήμαρχε σκοπός μας είναι όταν εκτελείται ένα έργο να γίνεται με σωστό τρόπο εξασφαλίζοντας έτσι την διάρκεια και την ποιότητα ενός έργου. Την πίσσα δήμαρχε δεν μπορούμε να την ρίξουμε ούτε με βροχή και κυρίως όχι πάνω από χορτάρια.

Τις τελευταίες ημέρες η πόλη μας έχει γίνει διάσημη παντού.

Μέσα στους δρόμους και σε πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνιση τους διαφορά λουλουδάκια και χόρτα.
Εδω να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί φαίνεται ότι στο κομμάτι της διακόσμησης είστε ο καλύτερος.

Θεωρείτε όμως κύριε δήμαρχε ότι με αυτόν τον τρόπο θα ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου ώστε να ξεχάσει την μέχρι τώρα αδράνεια σας και αδιαφορία σας;

Το θέμα όμως κύριε δήμαρχε είναι πως ότι επικεντρώνεστε σε ένα έργο τότε διάφορα άλλα προβλήματα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Αναφέρομαι στο θέμα της καθαριότητας όπου κάδοι αρχίζουν να “ξεχειλίζουν” καθώς και διάφορα σημεία της πόλης μας όπου τα χόρτα σε λίγο καιρό θα φτάσουν στο θεό. Για τα χωριά δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι τα έχετε πραγματικά ξεχάσει. Ο δήμος για εσάς μάλλον είναι μόνο η πόλη του Αγρινίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button