ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Θλίψη για το θάνατο του Αλέξιου Τσούτσου – Συλλυπητήρια από την «Παναγία Ελεούσα»

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο ιατρός Αλέξιος Τσούτσος, σύζυγος της ιδρύτριας και επίτιμης προέδρου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», Μαρίας Τσούτσου, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και στην τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου προέβησαν στην έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

“Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», μόλις πληροφορήθηκε την εκδημία του κοσμοαγαπητού Αλεξίου Γ. Τσούτσου, συζύγου της ιδρύτριας και επίτιμης προέδρου μας κ. Μαρίας Τσούτσου, τον οποίο διέκρινε το υψηλό ήθος, η ακεραιότητα, η καλοσύνη και η καθαρότητα και η επιστημονική επάρκεια προσφέροντας τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς στον τόπο του, ως ιατρός και ως ελάχιστο δείγμα για την συνολική προσφορά του στο Εργαστήρι μας και λόγω των ειδικών συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων που επικρατούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, εξαιτίας του covid 9, σε κλίμα βαθειάς θλίψης, αποφάσισε ομόφωνα :

1. Να εκφράσει τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του
2. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από το μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Βασίλειο Παπασάϊκα και να επιδοθεί στη σύζυγό του κ. Μαρία Τσούτσου
3. Να είναι μεσίστιες οι σημαίες του Εργαστηρίου και στις δύο μονάδες Μεσολογγίου και Αγρινίου, επί τριήμερον
4. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ταμείο του Εργαστηρίου, αντί στεφάνου
5. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο Μεσολογγίου και Αγρινίου

Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπογράφεται, ως έπεται:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                                           Η Γενική Γραμματέας
Διονυσία Σαμαντά                                                                                Ασπασία Καρατζογιάννη”

Συλλυπητήρια εξέφρασαν ο Δήμαρχος Αγρινίου, η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων, Γονέων, Κηδεμόνων και Εθελοντών αλλά και η Εξελεγκτική Επιτροπή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του ιατρού Αλέξιου Γ. Τσούτσου, ο οποίος υπήρξε ένας ξεχωριστός επιστήμονας και ένας υπέροχος άνθρωπος.

Η διάθεση προσφοράς στον τόπο του, το ήθος και η ευγένεια χαρακτήρισαν τη ζωή του.

Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία Τσούτσου εργάστηκαν άοκνα και  αφιέρωσαν τη ζωή τους στη δημιουργία του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

Με όραμα και αποφασιστικότητα πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο σπίτι για τα παιδιά με πληγωμένη νοημοσύνη. Και γι αυτό, η πόλη,  θα τους ευγνωμονεί.

Τον αποχαιρετούμε με τιμή και συμμετέχουμε με θλίψη  στο πένθος της οικογένειας».
Η κηδεία του εκλιπόντος θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό του Νεκροταφείου του Αγίου Γεωργίου, στις 12:00 π.μ, υπό την παρουσία στενών συγγενών, λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button