PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Το σκηνικό στο Αιτωλικό και τι τραβάνε οι σύγχρονες γιαγιάδες…

Αν δεν έχετε δει το βίντεο από την Θήβα με τα νεαρά αρπακτικά που ορμούν πάνω σε μια ανυπεράσπιστη μάνα ή γιαγιά κάποιου και την σέρνουν στο έδαφος για να της αποσπάσουν την τσάντα, πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε.

Καθώς κατεβαίνει από το λεωφορείο δέχεται μαζική επίθεση από συμμορία νεαρών που πρέπει να έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα οι καημένοι και που ποιος ξέρει ποια άδικη μοίρα τους έφερε σε αυτό το σημείο κλπ, κλπ.

Α, και που σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστές παρότι έχουν συστήσει μια αμιγή φυλετικά συμμορία, η οποία αν βρισκόταν σε οποιονδήποτε κίνδυνο θα δρούσε με αληθινή φυλετική αλληλεγγύη(ή μήπως διαφωνεί κανείς;).

Όπως δεν θα μπορούσε να κάνει μια αντίστοιχη ομάδα απέναντί της, σε καμία περίπτωση, διότι τα γνωστά «παρατηρητήρια» περιμένουν στην γωνία να τροφοδοτήσουν δικαστήρια και ΜΜΕ.

Είναι φοβερό πως μια θεατής κάθεται στο μπαλκόνι και κοιτά το θέαμα σαν να μην την αφορά. Και είναι φοβερό πως πάει να σταματήσει ένας φορτηγατζής αλλά του σπάνε το παρμπρίζ για να σηκωθεί να φύγει.

Ποιο είναι το τοπικό ενδιαφέρον; Το δικό μας ενδιαφέρον για να το διαβάσουν και μερικοί αναγνώστες στα τοπικά ΜΜΕ μας; Μα έγινε το ίδιο ακριβώς προ ημερών στο Αιτωλικό!

Και μάλιστα μέσα στο σπίτι μιας γιαγιάς 80 ετών που την έσυραν στο πάτωμα και την έδειραν άσχημα για να της πάρουν 200 ευρώ που είχε να περάσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν νιώθουν τίποτε για κάτι τέτοια. Τα θεωρούν κομμάτι της ζωής. Άλλωστε είναι τόσο συχνά τα γεγονότα που πρέπει να θες να διαταράξεις την ψυχική σου υγεία για να ασχοληθείς. Πρέπει όμως να θυμόμαστε γιατί συμβαίνουν αυτά.

Κι εμείς αν ήμασταν παραβατικοί και τόσο άκαρδοι ώστε να μην μας νοιάζει αν θα επιτεθούμε σε μια γιαγιά μέσα στο σπίτι της θα προτιμούσαμε την συγκεκριμένη περιοχή στο Αιτωλικό ή στη Θήβα.

Η αποτροπή από τον φόβο της σύλληψης δεν υπάρχει. Επ’ αυτοφώρω σύλληψη δεν υπάρχει ποτέ γιατί οι αστυνομικοί την θέλουν την υγεία τους.

Οπότε, ό,τι και να κάνεις, θα…ταυτοποιηθείς, θα οριστεί δικάσιμος μετά από ένα χρόνο, θα κρατήσει η δίκη πέντε χρόνια γιατί μια θα είσαι άρρωστος μία δεν θα μπορούν οι μάρτυρες και εσύ θα είσαι έξω και θα απειλείς τις γριές…

Γι’ αυτό λέω, έτσι θα έκανα κι εγώ αν ήμουν ένα σιχαμερό σκουλήκι που επιτίθεται με τους άλλους αδικημένους φίλους του σε γριές, είτε στις Θήβες είτε στα Αιτωλικά…

η συντακτική εξοργισμένη μονάδα

Ένα Σχόλιο

  1. Το άρθρο σας αποτυπώνει και περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια,την σκληρή και απάνθρωπη πραγματικοτητα η οποία κυριαρχεί στην Ελληνική καθημερινότητα και οι ανίκανοι αρμόδιοι αποκαλούν “μικροκλίματος τητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button