Θέρμο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Δευτέρας

Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις στο Δήμο Θέρμου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

16:00 Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους σε συνδιοργάνωση με ΛΕΜΑΘκαι διαδρομή από πλατεία Θέρμου προς Πριονέικα και Άγιο Κωνσταντίνο.


20:00 Απονομή Βραβείου Αριστείας « Βασιλείου και Ειρήνης Παπαδοπούλου» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Απονομή Βραβείου Αριστείας «Μνήμης Μαριλένας Αθανασίου Νικολίτσα» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Ενιαίου Λυκείου των Πανελλαδικών εξετάσεων 2018.

Απονομή Βραβείου Αριστείας « Σπυρίδων Βάρσος» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Ενιαίου Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

20:30 Αφιερωμα Ιστορικές προσωπικότητες : 1) «Ο Θέρμιος Συνταγματάρχης Αριστείδης Κουβέλης και η συμβολή του στην απελευθέρωση της Χίου το Νοέμβριο του 1912». Ομιλητής : Γεώργιος Β. Παπανικολάου Συγγραφέας – Ερευνητής.

20:45 Η δράση του «Καπετάν Βαλτσα» στη Μακεδονία. Ομιλήτρια Σταυρούλα Μαυρογενη , Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Γ.Γ Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

21:30 Παρουσίαση μοντέρνων χορών από τα τμήματα του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου με τη χοροδιδάσκαλο κυρία Βάσια Καφρίτσα στο χώρο των εκδηλώσεων.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Εκδηλώσεις Θέρμο πρόγραμμα