Συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου στις 17 Μαΐου

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 2ο δίμηνο 2024, (άρθρο 67Α, Ν.3852/2010)», θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00.

Στην ημερήσια διάταξη της εν λόγω συνεδρίασης θα συμπεριληφθούν έως επτά θέματα που θα προέρχονται από Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης της μειοψηφίας, έως τρία θέματα που θα προέρχονται από Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας και έως δύο θέματα που θα τεθούν από Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.


Οι προσκαλούμενοι  μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου Θέρμου (υπ’ όψιν Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: nkostakopoulos@gmail.com), το αργότερο ως τρεις  ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, και συγκεκριμένα έως τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., ένα θέμα ο καθένας προς συζήτηση, το οποίο αφορά στο έργο της δημοτικής αρχής.

Σε περίπτωση που τα προτεινόμενα θέματα από Δημοτικούς Συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα (10) ή αυτά που θα προταθούν από Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων υπερβαίνουν τα δύο , τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν, θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί από το προεδρείο κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Γίνεται γνωστό ακόμη ότι, κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση, απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος, δεν λαμβάνονται αποφάσεις και για την έναρξη και διεξαγωγή της δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία, όπως αυτή προσδιορίζεται στην παρ. 10 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ενώ σχετική είναι και η με αρ. 98/8182/26.01.2024 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ).

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου Θέρμο λογοδοσία