Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Θέρμο: Κάλεσμα Κ. Μαραγιάννη για συνδιαμόρφωση αυτοδιοικητικού συνδυασμού

Κάλεσμα για συνδιαμόρφωση αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου, απευθύνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Κώστας Μαραγιάννης.

Ο κ. Μαραγιάννης αναφέρει μεταξύ άλλων πως αποτυχημένες και δοκιμασμένες πολιτικές του παρελθόντος δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα σε βάρος άλλων υποψηφίων.

Αναλυτικά:

“Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

H δημιουργία της δημοτικής παράταξης με το συμβολικό όνομα «Δρόμος Ενότητας και Συν-ευθύνης» που στόχο έχει τη συγκρότηση Ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαίου, αποτελεί μια πραγματικότητα και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στο Δήμο Θέρμου!

Για όλους εμάς,προέχει ηενότητα των πολιτών, η συναίνεση,η καλλιέργεια της κουλτούρας της συνεργασίας, την επόμενη μέρα,και κυρίως το συμφέρον των πολιτών, το οποίο υπηρετήσαμε στην πράξη, με την παρουσία και τη δράση μας στο δημοτικό συμβούλιο,μακρυά από συγκρούσεις και άγονες αντιπαραθέσεις.

Η εφαρμογή του νέου νόμου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1», με την Απλή Αναλογική,σε συνδυασμό με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για δικαίωμα ψήφου στους 17χρονους , δημιουργούν μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης νέων δυνάμεων.

Ο τόπος μας, χρειάζεται πρωτοβουλίες με προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο που θα πάνε την κοινωνία μπροστά. Χρειάζεται όραμα και εποικοδομητικές προτάσεις,ώστε να διαμορφώσει ένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη και την προοπτική του.

Το συμφέρον του τόπου μας πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα.

Κάποιοι ανακάλυψαν, ξαφνικά, το Δήμο, μετά από 29 χρόνια απουσίας από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας και μετά από θητείες, στα διάφορα επίπεδα της Αυτοδιοίκησης,ομολογουμένως αποτυχημένες, συγκροτούν ψηφοδέλτιο, ευαγγελιζόμενοι το νέο, με παλαιοκομματική νοοτροπία, με υποψήφιους τους υποχρεωμένους και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους.

Κάποιοι άλλοι, ως «εκκρεμή» της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής, μετακινούνται από τον ένα συνδυασμό στον άλλον, χωρίς αρχές, με συμφωνίες για μοιράσματα έμμισθων θέσεων στη διοίκηση του Δήμου.

Κάποιοι άλλοι, που δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν και να ενώσουν τους πολίτες και τους αιρετούς, στήνουν επικοινωνιακά σώου, «πασαρέλες» υποψηφίων, με «τρανταχτά» και «ξακουστά» ονόματα, που ξαφνικά θυμήθηκαν το Δήμο και έχουν περάσει μόνο ως επισκέπτες από το Θέρμο.

Δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος δεν θα προσφέρουν καμιά λύση στα προβλήματα του τόπου και θα τον πάνε πολύ πίσω.

Εμείς προχωράμε μπροστά, με νηφαλιότητα, διαφάνεια και χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι,γιατί το αύριο του Δήμου δεν περιμένει.

Πατάμε σταθερά πάνω στα προβλήματα της καθημερινότητας και μοιραζόμαστε τις αγωνίες των πολιτών για το μέλλον του τόπου τους που με τις παραπάνω στρατηγικές και επιλογές είναι αβέβαιο.

Οργανώνουμε ανοιχτή συγκέντρωση με πραγματικό αυτοδιοικητικό περιεχόμενο, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ώρα 11 π.μ. στο Δημαρχείο του Θέρμου, για να συζητήσουμε και να εκπονήσουμε, όλοι μαζί, το σχέδιο για το μέλλον του Δήμου μας και να συνδιαμορφώσουμε το ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών που δεν θα είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης και υπόγειων συμφωνιών, αλλά προϊόν διαφάνειας και πραγματικής θέλησης για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και τον τόπο, μακριά από τις προσωπικές υποχρεώσεις και υποσχέσεις.

Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον υπηρετήσουν χωρίς να επιδιώκουν και να ονειρεύονται έμμισθες θέσεις,να είναι παρόντες στην ανοιχτή σύσκεψη, δημιουργώντας ένα ισχυρό ρεύμα ανανέωσης και ευθύνης που θα θέσει τις προϋποθέσεις για τη συνολική αλλαγή της εικόνας και της προοπτικής του Δήμου μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button