ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Θέρμο: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Αναγνωστάκης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης «Αξιοπιστία και Προοπτική» ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης.

Η ανακοίνωση:


ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ

Του Κωνσταντίνου Αναγνωστάκη, Δημοτικού Συμβούλου Θέρμου

***************

Αξιότιμοι συνδημότες και συνδημότισσες,

Αξιότιμοι συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, στην οποία εκλέχθηκα με το συνδυασμό «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του κ. Θεόδωρου Κασόλα.

Λόγοι όμως που είναι πέρα και πάνω από τη δύναμή μου, τη θέλησή μου και τα πιστεύω μου, μου επιβάλουν την ανεξαρτητοποίησή μου και τη συνέχιση της πορείας μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι και από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου και να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως άλλωστε έκανα, ανιδιοτελώς, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θερμά σας ευχαριστώ.

Με τιμή

Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ Η ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕ; ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button