Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Θάνος Μωραΐτης-«Δυτικά Επιχειρείν 2022»: «Πιο αναγκαία από ποτέ η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου»

Στις τρέχουσες, ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνονται για την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, αναφέρεται στην δήλωση του ενόψει του Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρειν 2022» που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί στον πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υφυπουργός Θάνος Μωραΐτης.

Ο βουλευτής τονίζει την ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και ανάπτυξης ενός σύγχρονου σχεδίου για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.


Η δήλωση του Θάνου Μωραΐτη:

«Εύχομαι με ειλικρινές ενδιαφέρον καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου «Δυτικά-Επιχειρείν 2022» το οποίο φέτος πραγματοποιείται σε μια στιγμή που η ενεργειακή κρίση και ο υψηλός πληθωρισμός δημιουργούν ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον για τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα της Περιφέρειάς μας.

Η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας αποτελεί περισσότερο από ποτέ, βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία μιας ανθεκτικής και δυναμικής οικονομίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Χρειαζόμαστε άμεσα ένα σύγχρονο σχέδιο για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την ισότιμη συμμετοχή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα.

Είμαι βέβαιος ότι το φετινό Συνέδριό σας θα συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button