ΆποψηΡοή Ειδήσεων

«Τελικά ποια είναι η πραγματικότητα για την πανδημία στην χώρα, αυτή που παρουσιάζουν ή αυτή που ζούμε;»

«Τελικά ποια είναι η πραγματικότητα, για την κατάσταση της πανδημίας στην χώρα, αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν ή αυτή που ζούμε;»

Το ερώτημα θέτει ο κ. Παύλος Ζέρης με το σχόλιό του, που απέστειλε προς δημοσίευση να αναφέρει:

«Για να κάνεις μοριακό τεστ στο νοσοκομείο, πρέπει να έχει μέσον, διαφορετικά “κόψε τον λαιμό σου”.

Να περιμένεις μια ώρα στον ήλιο και η απάντηση: “Τράβα στα ΚΑΠΗ”, “στον ΕΟΔΥ”, όπου θέλεις και καλύτερα μην κάνεις καθόλου, δεν χρειάζεται. Έτσι ακριβώς ήταν η απάντηση σε ασθενή που νόσησε με COVID-19, και στο αίτημά του να κάνει επαναληπτικό τεστ μετά την πάροδο 15 ημερών, προκειμένου να πάει στη  δουλειά του.

Κι εδώ έρχεται το ζήτημα της “ατομικής ευθύνης” που μας έχουν ζαλίσει σε κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση του “Όλα τα κάνουμε τέλεια” κι ο ανέμελος πρωθυπουργός μας.

Κι αν δεν πέρασε η αρρώστια, αν είναι ακόμη θετικός/η τι γίνεται?

Εεεε, θα νοσήσουν μερικοί ακόμη, αυτό που έχει σημασία για την κυβέρνηση είναι να δείξουμε άλλη εικόνα από αυτή που υπάρχει, προκειμένου να έρθουν οι τουρίστες.

Έλεος, όχι άλλα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς που υποδέχονται με χορούς και βιολιά τους τουρίστες. Έχετε γυρίσει την χώρα 50 χρόνια πίσω. Δώστε την δυνατότητα στον κόσμο να νιώσει ασφαλής, ούτως ώστε, αν χρειαστεί να μπορεί να πάει στο νοσοκομείο, να μπορεί να έχει μια στοιχειώδη περίθαλψη, από γιατρούς και όχι από αστυνομικούς τους οποίους τους χρησιμοποιεί για πάσα νόσο.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση , είχα προσωπική εμπειρία και δεν θα αλλάξει αν δεν μιλήσουμε.

ΖΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ»

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button