ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Όσα ισχύουν για το κοινό στην Τελετή Λήξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Η Τελετή Λήξης θα σημάνει το τέλος του ταξιδιού στην Πάτρα και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση ενός νέου ταξιδιού σε άλλους τόπους της Μεσογείου. Σε μια συνέχεια της Τελετής Έναρξης θα απολαύσουμε τους αθλητές να παρελαύνουν όλοι μαζί χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταφέροντας το μήνυμα της ένωσης και φιλίας των λαών.

Η Τελετή λήξης θα αποτελέσει μια γιορτή των εθνών,ένα πάρτι αποχαιρετισμού των αποστολών μια εκδήλωση που θέλει να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους εθελοντές για την παρουσία τους στη διοργάνωση και την πόλη. Με πολύ χορό και μουσική θα σηματοδοτηθεί το τέλος της σπουδαίας γιορτής της Μεσογείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου και ώρα 20:30. Η είσοδος των θεατών θα πραγματοποιηθεί μόνο από την είσοδο από την Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου.

Οι πόρτες της εγκατάστασης για τους θεατές ανοίγουν στις 18.30 και κλείνουν στις 20.00 για λόγους ασφαλείας. Παρακαλούμε τους θεατές ως προς την έγκαιρη προσέλευση τους στο χώρο για την ομαλή είσοδο τους στο χώρο.

Παρακαλούμε όπως δεν φέρετε μαζί σας τα αντικείμενα που αναφέρονται στην πίσω όψη του εισιτηρίου σας.

Η προπώληση των εισιτηρίων της Τελετής Έναρξης που κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ το μειωμένο, πραγματοποιείται από τα δύο περίπτερα των Μεσογειακών Αγώνων που λειτουργούν στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄ και στην πλατεία Τριών Συμμάχων (9.00-22.00). Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και από την ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής mbgpatras2019.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button