ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

ΤΑΙΠΕΔ: Πέντε προσφορές για την αξιοποίηση του πρώην εργοταξιακού χώρου για την γέφυρα Ρίoυ – Αντιρρίου

Η διαδικασία αξιολόγησης θα εκκινήσει άμεσα

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοίνωσε ότι σήμερα, Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, παρέλαβε πέντε  δεσμευτικές προσφορές για την πώληση του ακινήτου στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίο – Αντίρριο.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):


ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ
ΠΕΤΤΑΣ Ν. ΠΑΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ. Α.Ε.
PROMARINE REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
WEST A.E.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών ως προς την πλήρωση των κριτηρίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους του διαγωνισμού θα εκκινήσει άμεσα, ενώ σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το ακίνητο έχει συνολική έκταση περίπου 165 στρεμμάτων και βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Συνορεύει βορειοανατολικά με τον οικισμό Άγιο Παντελεήμονα και νοτιοδυτικά με τον οικισμό Αντίρριο.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου είναι ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του Ταμείου.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button