ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τα σήματα της «Ελευθεροτυπίας» απέκτησε ο Β. Μαρινάκης, μετά από πλειστηριασμό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε σε πλειστηριασμό τον τίτλο της ιστορικής εφημερίδας Ελευθεροτυπία, έναντι 8,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Μαζί με τον τίτλο της Ελευθεροτυπίας, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του παλαιού Συγκροτήματος Λαμπράκη απέκτησε και τον τίτλο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και τον τίτλο “enet.gr” που ήταν η διαδικτυακή έκδοση του εντύπου.


Τα σήματα βγήκαν σήμερα σε δημόσιο πλειστηριασμό στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με τιμή πρώτης προσφοράς 378.666,64 ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση αποτίμησης της εταιρείας Grand Thornton. Ωστόσο το τίμημα εκτινάχθηκε τελικά στα 8,1 εκατ. ευρώ.

Είχε προηγηθεί ο πλειστηριασμός δύο ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας Χ. Κ. Τεγόπουλος, το βιομηχανικό ακίνητο στο Κορωπί και το κτήριο της Μίνωος 10-16, όπου στεγάζονταν τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας.

Δεύτερος στον σχετικό διαγωνισμό ήρθε ο επιχειρηματίας Δημήτρη Μελισσανίδης που οι πληροφορίες λένε ότι προσέφερε ένα ποσό της τάξης των 7,7 εκατομμυρίων.

Η εξαγορά έγινε μέσω της εκδοτικής εταιρείας του κ. Μαρινάκη, την Alter Ego που εκδίδει τις εφημερίδες τα Νέα και το Βήμα.

businessdaily

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button