ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Τα «πάρκα τσέπης», το… Νορθχαμπτονσάιρ και τα “ντου από παντού” στο Αγρίνιο

Με νέα πρόταση μέσω της πλατφόρμας παρεμβάσεων που έχει φτιάξει επανήλθε για το θέμα του πράσινου και του “ελεύθερου χώρου” ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δ. Τραπεζιώτης.

Προτείνει τα “πάρκα τσέπης” που έχουν μπει αρκετές φορές στην συζήτηση (τελευταία φορά που θυμόμαστε ήταν από τον υποψήφιο σύμβουλο με τον Παπαναστασίου, τον φαρμακοποιό κ. Σκαρτσάρη)και που είναι αρκετά ενδιαφέροντα ως ιδέα. Ο πρώην δήμαρχος μάλιστα θυμίζει και από πού ξεκίνησε η ιδέα πίσω στα 1980, από την Αγγλία και το Νορθχαμπτονσάιρ!

Μόνο που εμείς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να κάνουμε πράξη τέτοιες ιδέες. Βλέπετε, στο Νορθχαμπτονσάιρ- και αλλού- δεν κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει, ε; Ούτε κάνει μόνο τα “συμμετοχικά” και ΄’αμεσοδημοκρατικά” που τόσο αρέσουν στον κ. Τραπεζιώτη.

Έχει η ευρύτερη κομητεία νομαρχιακό συμβούλιο και εφτά περιφερειακά μικρότερα κι ό, τι αποφασιστεί είναι νόμος. Δεν πετροβολά κανείς τους εργολάβους, δεν βγάζει κηδειόχαρτα και καρτούν για δημάρχους, δεν πέφτει το ξύλο της αρκούδας στα δημοτικά συμβούλια με “ντου” από παντού.

Τα θυμίζουμε όλα αυτά γιατί πρέπει να τα θυμάται κι όταν ασχολούνταν από πιο κοντά ο κ. Τραπεζιώτης, όταν έγινε η τελευταία απόπειρα για το πάρκο Αγρινίου.
Εδώ θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούμε στα βασικά γιατί αντί για “πάρκα τσέπης” θα πέφτει σε κάθε γειτονιά ξύλο και θα έχει “αντίσταση και ανυπακοή”…

η συντακτική μπετοναρισμένη μονάδα

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button