Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τα αιτήματα των υπαλλήλων της Περιφέρειας μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο Μεσολόγγι

Λόγω του κρούσματος κορωνοϊού όπως έγινε γνωστό το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας παρέμεινε κλειστό σήμερα Δεύτερα 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την απολύμανση όλων των χωρών έχουν ξεκινήσει από τις πρωινές ώρες, ενώ αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου το σύνολο του προσωπικού θα υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού

Το Δ.Σ. του ΣΥΠΕΑ τοποθετήθηκε με σχετική ανακοίνωση και ζητά την προστασία όλων των υπαλλήλων αλλά και των πολιτών με την εφαρμογή των παρακάτω αιτημάτων.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του ΣΥΠΕΑ έκανε γνωστό πως ζήτησε από την Περιφερειακή Αρχή, για την προστασία όλων των υπαλλήλων αλλά και των πολιτών, να εφαρμοστούν τα εξής:

1. Να γίνουν απολυμάνσεις και σε όσους άλλους χώρους πιθανολογείται διασπορά του ιού.

2. Να ορισθεί άμεσα η ημερομηνία που θα γίνουν τα τεστ ανίχνευσης του ιού και μέχρι να γίνει και επιβεβαιωθεί ότι και το 2ο δείγμα της συναδέλφου είναι θετικό, οι υπηρεσίες του Διοικητηρίου να μη λειτουργούν. Παράλληλα να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή στα τεστ όλου του προσωπικού καθώς και η προσαρμογή και λειτουργία του σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

3. Επειγόντως να λυθεί το μεγάλο έλλειμμα ενημέρωσης, επικοινωνίας, συντονισμού και οργάνωσης μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button