ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου για το κρούσμα και… δυσαρέσκεια στην ΥΠΕ για την καθυστερημένη ενημέρωση

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Ανδρέα Τσώλη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του νοσοκομείου ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, στην οποία και ενημερώθηκε για το κρούσμα κορωνοϊού το οποίο παρουσιάστηκε.

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο, ο κ. Τσώλης ενημέρωσε επίσημα τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για το γεγονός ότι νοσοκομειακός ιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μάλιστα, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους και χθες το βράδυ, καθώς ο κ. Τσώλης απουσίαζε από την υπηρεσία για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, από πλευράς ΥΠΕ «διέρρευσε» δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο διοικητής δεν ενημερώθηκε άμεσα, καθότι η είδηση έγινε γνωστή αρκετά νωρίτερα από τα τοπικά μέσα.

Παρόλα αυτά, ουδεμία κωλυσιεργία δεν υπήρξε σε ότι αφορά την άμεση εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου και όλων όσων αυτό προβλέπει σε περιπτώσεις εμφάνισης κρουσμάτων. Άμεσα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του ιατρού, οι στενές επαφές του τέθηκαν σε καραντίνα και ξεκίνησαν και απολυμάνσεις σε χώρους του Νοσοκομείου.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και ο πανικός δεν είναι σε καμία περίπτωση θεμιτός. Η λειτουργία του κανονίζεται με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button