Δυτική Ελλάδα

Σύσκεψη στην Κωνωπίνα υπό την προεδρία του Αποστόλου Κατσιφάρα

po-konopina-katsifarasΚατά τη χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα στην Κωνωπίνα, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, ακολούθησε μετέπειτα του εορτασμού, έκτακτη σύσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα, όπου προέδρευσε ο ίδιος, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννη Λύτρα,, του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργου Αποστολάκη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Στούπα Θεοδώρου, Τσάκαλη Νικολάου και Πάντα Νικολάου, του Αρχηγού της Μείζωνος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Φερεντίνου  Ευθυμίου, Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Κονοπίνας κ. Χρήστου Τίγκα, των πολιτευτών του Νομού μας κας Φούντα Νίκης και Μπόκα Γεωργίας, του Σπηλαιολόγου κ. Γιάννη Ζαβιτσανάκη και Μελών του ΔΣ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και κυρίως:  
Η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της ενδοχώρα του Ξηρομέρου  και το θέμα του Σπηλαίου Κωνωπίνας που χρονίζει από το 1982.
     Όσο ο κ. Περιφερειάρχης όσο και ο Αντιπεριφεριεάρχης Υποδομών, υποσχέθηκαν ότι, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δρομολογηθούν τα παραπάνω θέματα, που είναι  εύλογα αιτήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close