ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σύσκεψη για τα μη δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για την διαχείριση των μη δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με το συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Λύρου διευρυμένη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι Περσεφώνη Μελαχρή και Σπύρος Βασιλείου, πρόεδροι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων , Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και φορέων καθώς επίσης Κτηνίατροι που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε παραγωγικός διάλογος με τους εκπροσώπους φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης. Αναζητήθηκαν κοινά αποδεκτές και σύμφωνες με την νομοθεσία λύσεις, για την προσωρινή φιλοξενία των μη δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε χώρους οι οποίοι θα διαμορφωθούν κατάλληλα για το σκοπό αυτό, έως ότου ολοκληρωθεί το Δημοτικό Κυνοκομείο που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος , η νέα δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα των αδέσποτων και επισήμανε ότι η συνεργασία και συνεννόηση Δήμου και φορέων για το ζήτημα είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που μπορεί να συντελέσει στην αντιμετώπιση του ζητήματος. Ο Δήμος θα συνεχίζει και θα εντείνει τις συντονισμένες ενέργειες έως ότου υπάρξει οριστική λύση για το θέμα.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button