Δυτική Ελλάδα

Σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων στην Αμφιλοχία για τα προβλήματα του κλάδου

koi-neos-agrotis

Την Πέμπτη 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αμφιλοχία η σύσκεψη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Αμφιλοχίας για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, μεταξύ των οποίων οι χαμηλές τιμές σε γάλα και κρέας, τα απλήρωτα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, όπως και οι δασικοί χάρτες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας:

“Σύσκεψη για τα μεγάλα προβλήματα της κτηνοτροφίας διοργανώνουν την Πέμπτη 26 Απριλίου, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αμφιλοχίας που Θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τρομπουκη στην Αμφιλοχία και ώρα 11.00 π.μ.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
– Εξευτελιστικές Τιμές στο γάλα και το κρέας
– Απλήρωτα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας
– Δασικοί Χάρτες

Θα παρθούν αποφάσεις για οργάνωση του αγώνα των μικρομεσαίων Αγροτών και Κτηνοτρόφων μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Απέναντι σε αυτή την πολιτική που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγεί στον αφανισμό, με το μάζεμα της κτηνοτροφικής παραγωγής σε λίγα χέρια, οργανώνουμε τον αγώνα μας, συγκρουόμαστε με την πολιτική που μας ξεκληρίζει. Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση, να συσπειρωθούν στους Συλλόγους τους.

Συνάδελφοι, τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο απαιτούν άμεση και συντονισμένη απάντηση από όλους μας.

Ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης από κοινού θα αποφασίσουμε πως θα κλιμακώσουμε τον αγώνα το επόμενο διάστημα. Να μην λείψει κανείς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button