ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Δράσεις από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσμα στην εκδήλωση για την εκτροπή του Αχελώου

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί το δεύτερο Συνέδριό της, από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου, στην Αθήνα. Η οργάνωση έχει πλέον ολοκληρώσει τη διαδικασία της ανασυγκρότησής της, έχει δημιουργήσει δεκάδες νέες οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, έχει μαζικοποιηθεί μέσα από την ένταξη εκατοντάδων νέων μελών και έχει συνεχή παρουσία στους μαζικούς κοινωνικούς χώρους, καταγράφοντας σημαντικές δράσεις.

Μέσα από τη διαδικασία του Συνεδρίου και την ψήφιση των κειμένων, θα προκύψει ο οδικός χάρτης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα χρόνια, θα αποφασιστεί το πολιτικό σχέδιο και τις κεντρικές αιχμές, θα επικαιροποιηθούν οι θέσεις και προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο, επιδιώκεται τον ανοικτό και αδιαμεσολάβητο διάλογο με την κοινωνία, ώστε οι νέοι/ες να εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, να θέσουν καινούρια ερωτήματα, να μεταφέρουν εμπειρίες και αιτήματα, να συνδιαμορφώσουν τις θέσεις και προτάσεις της επόμενης ημέρας.

“Στόχος μας είναι, μέσα από τη συνάντηση και το διάλογο με εργαζόμενους/ες, φοιτητές/τριες, μαθητές/τριες, μετανάστες/τριες, νέους καλλιτέχνες, αθλητές/τριες, φορείς, κινήματα πόλης και νέους ανθρώπους από κάθε κοινωνικό χώρο, να συγκροτήσουμε ένα πολιτικό σχέδιο, το οποίο θα αναδεικνύει και θα δίνει απαντήσεις στις ανάγκες της νεολαίας, πάντα με γνώμονα τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της Ελευθερίας και της Συλλογικότητας”, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Χαλαστάνης, Γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο.

Τονίζοντας ακόμη πως “οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των νέων ανθρώπων δείχνουν το δρόμο για την κοινωνία που οραματιζόμαστε, το μέλλον είναι αριστερά, το μέλλον είναι η Αριστερά”, καλεί στις προσυνεδριακές δράσεις της νεολαίας, όπως και στην εκδήλωση της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, όπου ο τ. υπουργός Σ. Φάμελλος θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος για την εκτροπή του Αχελώου.

Οι δηλώσεις του Ηλία Χαλαστάνη στο agriniowebradio:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button