ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συντάξεις Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε Ταμείο

Οι επικουρικές συντάξεις του Οκτωβρίου 2020 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν να πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2020 από τον ΕΦΚΑ, ενώ οι πληρωμές των συνταξιούχων – δικαιούχων θα ολοκληρωθούν στις 29 του ίδιου μήνα. Επειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ στις 17 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

ΙΚΑ – ΕΤΑΜ: Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΤΑΑ: Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Δημόσιο – ΝΑΤ – ΕΤΑΤ – ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – ΔΕΗ: Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button