Δυτική Ελλάδα

Συνέντευξη τύπου για την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας Πάνος Τσιχριτζής και ο Διευθυντής των Ελληνικών Αλυκών ΑΕ Κώστας Κωστόπουλος, παραχώρησαν κοινή Συνέντευξη Τύπου για την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας.

Όλοι έκαναν λόγο για την επιτυχία των δυο προηγούμενων ετών που πλέον την έχουν καταστήσει θεσμό και σημείο αναφοράς τόσο σε  επίπεδο νομού, όσο και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα τόσο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισαν ότι το επίπεδο της Έκθεσης είναι υψηλό και το κόστος συμμετοχής πολύ χαμηλό σε σχέση με εκθέσεις τέτοιου τύπου σε άλλες περιοχές της χώρας. Επίσης δήλωσαν ότι η λειτουργιά της έκθεσης δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής και στους έκθετες να έρθουν σε επαφή με πελάτες αλλά και μελλοντικούς συνεργάτες όχι μόνο από την περιοχή αλλά και από το εξωτερικό.

Στην 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων θα συμμετέχουν Εμπορικά Επιμελητήρια, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ την Έκθεση έχει προσκληθεί να την εγκαινιάσει ο Ρώσος Πρέσβης στην Ελλάδα.

Η 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, θα λειτουργήσει από 29 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου 2013 και κατά την διάρκεια της θα υπάρχουν πολλές παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button