Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για τους παιδικούς αγώνες στίβου στο Αγρίνιο «RUN & FUN-ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ».

run-fun-1

Με μια μικρή αναβολή θα διεξαχθεί μια σπουδαία διοργάνωση την προσεχή Κυριακή στο Αγρίνιο, οι  2οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου «RUN & FUN-ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ».

Θα γίνουν στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ αλλά αναβλήθηκαν για λίγες μέρες λόγω της κακοκαιρίας. Διοργανώνονται από την Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου  και είναι αφιερωμένοι στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.

Σε αυτήν έλαβαν μέρος εκ μέρους της ΕΛΕΠΑΠ η κυρία Λαμπρινή Κολοβού και από την Ακαδημία Στίβου της ΓΕΑ οι προπονητές Ελένη Νικολοπούλου και Χαράλαμπος Ποσονίδης.

Η κυρία Κολοβού έκανε αναφορά στο πλούσιο έργο της ΕΛΕΠΑΠ στα 18 χρόνια παρουσίας της στο Αγρίνιο, ενώ όπως είπε «η ΕΛΕΠΑΠ θέλει τα παιδιά της και οι γονείς τους να είναι χαρούμενα και δραστήρια». Επίσης ευχαρίστησε τη ΓΕΑ και την Ακαδημία Στίβου για τη διοργάνωση την οποία η ΕΛΕΠΑΠ ενέταξε στις εκδηλώσεις της για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμέΑ.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Στους αγώνες  θα συμμετάσχουν 500 αθλητές και αθλήτριες από ακαδημίες του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου και της Λευκάδας. Όπως επεσήμανε η Ελένη Νικολοπούλου «Σκοπός των αγώνων είναι η ανάδειξη των ιδανικών και ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού και ταυτόχρονα η εξύψωση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης».

Ο κ.Ποσονίδης επεσήμανε πως η Ακαδημία Στίβου της ΓΕΑ επιδιώκει να διδάξει την ισότητα μέσα από την διαφορετιότητα. «Ο αθλητισμός διδάσκει τη διαφορετικότητα. Όλοι είναι ίσοι και όλοι διαφορετικοί», εξήγησε περιγράφοντας την σπουδαία συμβολή των εθελοντών στη διεξαγωγή των αγώνων.

 

 

 

 

 

run-fun-2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button