ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου

Η ημερήσια διάταξη

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence) η 6η/2022 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με δέκα (10) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

1. Αποδοχή ένταξης του έργου με τίτλο: «Παρεμβάσεις της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση ανανεώσιμων Πηγών ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Θέρμου» στον Άξονα «Περιβάλλον» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»».


2. Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.Δ. ενταγμένο στο Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ [ΑΤ03] συνολικού ποσού 2.721.800,00 € για την εκτέλεση του έργου: «Παρεμβάσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Θέρμου».

3. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

4. Ονομασία οδού και πλατείας στην Κοινότητα Πέρκου.

5. Αξιολόγηση αιτήσεων και επιλογή των υδρονομέων άρδευσης της Κοινότητας Αγίας Σοφίας, σύμφωνα με το Β. Δ. 28.3/15-4-1957.

6. Αξιολόγηση αιτήσεων και επιλογή των υδρονομέων άρδευσης της Κοινότητας Μυρτιάς, σύμφωνα με το Β. Δ. 28.3/15-4-1957.

7. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης άπορης δημότισσας για το έτος 2022.

8. Κατανομή πίστωσης 13.060,38 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων {Α΄ κατανομή 2022}.

9. Κατανομή ποσού 6.530,19 € στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων του Δήμου Θέρμου.

10. Συμπληρωματική κατανομή ποσού 3.265,00 € στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου Θέρμου.

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, (https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button