Ροή Ειδήσεων

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρώτη συνεδρίαση, ώρα 18:00, με μοναδικό θέμα την έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2020 Δήμου Θέρμου.


Η δεύτερη συνεδρίαση, ώρα 19:00, με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη αναφερόμενα στην Έκθεση πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής Β’ εξαμήνου 2021 και Α’ εξαμήνου 2022.

Οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube,(https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button