Ροή Ειδήσεων

Συνεδρίαση της Δ.Ε. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

epi-epimelitirioΤο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων απεδέχθη την πρόσκληση και θα συνεδριάσει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. στην έδρα του Επιμελητηρίου  στο Αγρίνιο, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης (1ος όροφος), με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

09.30-10.00: Προσέλευση

10.00-12.30:

  • Χαιρετισμοί Επισήμων.
  • «Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών στο Eurogroup και οι επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην Ελληνική Οικονομία»: εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
  • «Τα Επιμελητήρια ως βασικοί συντελεστές ανάπτυξης στην οικονομία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος»: εισηγητές: κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
  • «Τρέχουσες εξελίξεις περί του νέου νόμου πνευματικών δικαιωμάτων και της ΑΕΠΙ Α.Ε. – Συμφωνία Συνεργασίας ΚΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»: εισηγητής κ. Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης – Συντονιστής της Επιτροπής για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΕΕ.

12.45-13.30: Κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Παναγιώτη Τσιχριτζή, Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close