ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συνεχίζονται τα έργα για την ολοκλήρωση των φωτοβολταϊκών στην Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων

Συνεχίζονται με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου τα έργα για την ολοκλήρωση των φωτοβολταϊκών στην Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου

Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αγρινίου απέρριψε το αίτημα των κατοίκων της Κάτω Χρυσοβίτσας Θέρμου για την χορήγηση προσωρινής διαταγής, με την οποία ζητούσαν να απαγορευθεί η εκτέλεση των εργασιών εγκατάστασης και δημιουργίας Φωτοβολταϊκών Πάρκων.


«Η μη διακοπή των εργασιών αποτελεί μεγάλη δικαίωση για την ενεργειακή κοινότητα και τις εταιρείες  που ολοκληρώνουν την κατασκευή των ως άνω πάρκων, καθότι οι εργασίες θα συνεχιστούν απρόσκοπτα και θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα των έργων», τονίζει η πλευρά της ενεργειακής κοινότητας.

Ο Δικηγόρος της ενεργειακής κοινότητας και των εταιρειών Γεώργιος Υφαντής, μέλος της Δικηγορικής Εταιρείας «ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΕΩΝ. ΥΦΑΝΤΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΩΝ. ΥΦΑΝΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», και ο Δικηγόρος έτερων εμπλεκομένων φυσικών και νομικών προσώπων Φώτιος Στρανομίτης ανέφεραν σχετικά με την απόφαση περί μη απαγόρευσης της συνέχισης των εργασιών:

«Την Παρασκευή, 1/03/2024, στις 12:30 στο Αγρίνιο, συζητήθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων της Κάτω Χρυσοβίτσας κατά των εντολέων μας. Αίτημά τους, μεταξύ άλλων, ήταν η χορήγηση προσωρινής διαταγής,  προκειμένου να απαγορευτεί στους εντολείς μας να πραγματοποιούν εργασίες κατασκευής και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Πάρκων στην ως άνω περιοχή μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων. Μετά από μακρά και εκτενή διαδικασία και αφού εξετάσθηκαν οι ισχυρισμοί όλων των εμπλεκόμενων μερών, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αγρινίου απέρριψε το αίτημα των κατοίκων, με αποτέλεσμα οι εντολείς μας να δύνανται να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button