ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συνεχίζονται οι σημαντικές προσφορές στην ΚΟΙΠΑ – “ενωμένοι για τον κοινό σκοπό” (φωτο)

Έμπρακτη είναι η αλληλεγγύη επαγγελματιών, τοπικών επιχειρήσεων αλλά και αυτοδιοικητικών στις κοινωνικές δομές του δήμου Αγρινίου, που αυτήν την περίοδο έχουν “σηκώσει” το βάρος της υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της περιοχής.

Το πρωί παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και αναλώσιμα στον 5ο παιδικό σταθμό του Αγρινίου για τις αυξημένες ανάγκες της ΚΟΙΠΑ.

Δωρητές ήταν η δημοτική παράταξη “Ο τόπος μας αξίζει” με επικεφαλής τον Νίκο Καζαντζή, η ΜΟΝ ΑΜΙ Γουργολίτσας, τα καυσόξυλα Βασιλείου και ο Κωνσταντίνος Σαραγκανίδας.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Καζαντζής ειδικότερα, σημείωσε την σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων, μπροστά στην έκτακτη αυτή κατάσταση, ενώ και οι επιχειρηματίες τόνισαν την ανάγκη ενεργοποίησης του συνόλου των τοπικών φορέων και ιδιωτών για την υποστήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη αυτήν την περίοδο.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο , 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button