ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

«Συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις στον δήμο Μεσολογγίου»

Η παράταξη του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με επικεφαλής τον Π. Παπαδόπουλο «Η Κοινωνία Μπροστά», με ανακοίνωσή της εγκαλεί τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου, ότι συνεχίζει να προβαίνει σωρηδόν σε απευθείας αναθέσεις για διάφορα έργα. Η ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Τα έπη συνεχίζονται», έχει ως εξής:

Τα έπη συνεχίζονται:

α) 20.000 ευρώ σε αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας για «Μελέτη αποκατάστασης ζημιών που προέκυψαν από τη θεομηνία 21 και 22/10/2016»!

β) Απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ για «Μελέτη διερεύνησης σκοπιμότητας κατασκευής κολυμβητηρίου»!

Λίγο η καλοκαιρινή ραστώνη, λίγο η κόπωση, αλλά παρ’ όλα αυτά ο μηχανισμός των απευθείας αναθέσεων καλά κρατεί. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

α) 20.000 ευρώ σε αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας για «Μελέτη αποκατάστασης ζημιών που προέκυψαν από τη θεομηνία 21 και 22/10/2016». Εύλογο το ερώτημα: Τι ακριβώς μελετήθηκε «αρχιτεκτονικά» για το πλημμυρικό φαινόμενο που έλαβε χώρα πριν δύο (2) χρόνια και τι ακριβώς έχει παραδοθεί από την συγκεκριμένη μελέτη στον Δήμο;

β) Απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ για «Μελέτη διερεύνησης σκοπιμότητας κατασκευής κολυμβητηρίου», με απόφαση του Προέδρου του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου (αριθ. πρωτ. 3041/18-9-2018). Τι ακριβώς θα διερευνήσει η συγκεκριμένη μελέτη; Θα πιστοποιήσει την σκοπιμότητα κατασκευής μιας τρύπας στο νερό που διαιωνίζεται μήνες τώρα;

Κοντά στα παραπάνω, ο αξιότιμος κ. Πρόεδρος του Π.Κ.Κ. με την ιδιότητα και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προέβη σε απευθείας ανάθεση για νομική υποστήριξη (!) της 3ης αναπτυξιακής έκθεσης! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ξεπεράσατε εαυτόν! Καιρός και η κοινωνία να σας τοποθετήσει εκεί που σας αξίζει…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button