Γεγονότα

Ελέγχεται η φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ (video)

Iσχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις από Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Ναύπακτο αναμένονται στον υποσταθμό της ΔΕΗ στις Ραϊνες του Αγρινίου, ώστε να επιχειρήσουν ταυτόχρονα για την κατάσβεση φωτιάς που καεί σε μεγάλο μετασχηματιστή στον υποσταθμό.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί ακόμη τι προκάλεσε τη φωτιά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κατασβεστεί γρήγορα, αφού υπάρχουν πολύ μεγάλες ποσότητες λαδιού που καίγονται και απαιτείται άλλου είδους επέμβαση.

geg-fwtia-raines7

Συγκεκριμένα στην περιοχή αναμένονται ειδικά βυτιοφόρα που θα επιχειρήσουν ταυτόχρονα γα να ρίξουν  μεγάλες ποσότητες αφρού, σε μια προσπάθεια η φωτιά να σβήσει.

Φόβος εξάπλωσης δεν υπάρχει, ενώ αναμένεται να γίνουν εκτιμήσεις για ενδεχομένη ρύπανση. Να επαναλάβουμε πως σύμφωνα με την ΔΕΗ δεν υπάρχει κλοφέν στον υποσταθμό.

14:00  Η φωτιά έχει κατασβεστει απο τις ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο, ενω θα συνεχίσουν να ριχνουν μεγαάλες ποσότητες αφρού, ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο αναζοπύρωσης. Εκτιμήσεις για το μέγεθος των ζημιων δεν μπορουν να γίνουν, αλλα ο μετασχηματιστής όπως και άλλα υλικά, έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button