ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνέχεια στην αντιπαράθεση – Παπαναστασίου σε Καζαντζή: “Οι απαντήσεις που έδωσα ήταν σαφείς”

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε με ανακοίνωσή του ο Νίκος Καζαντζής αναφορικά με τις αποθήκες Παπαπέτρου δίνει με νέα του δήλωση ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, απαντώντας στην δεύτερη ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης “ο τόπος μας αξίζει”.

«Μπορώ ανθρώπινα να κατανοήσω τα προσωπικά απωθημένα. Και σε ένα βαθμό να τα δικαιολογήσω. Κρίνοντας όμως πολιτικά πιστεύω ότι δεν έχετε το δικαίωμανα παραπλανείτε τους πολίτες. Είναι σαφές πλέον ότι το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε την πολιτική ατζέντα μετά τις πολιτικά ανορθόδοξες πράξεις σας κατά τη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων για τη γενική συνέλευση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος.

Θεωρώ ότι οι απαντήσεις που έδωσα σχετικά με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη σύνταξη μελέτης για τις Αποθήκες Παπαπέτρου ήταν σαφείς και αιτιολογημένες. Με λύπη πρόσεξα ότι συνεχίσατε το δικό σας αφήγημα – παραλήρημα εμφανώς ενοχλημένος από τις λογικές εξηγήσεις. Το γεγονός ότι δεν ακούτε και δεν βλέπετε τα αληθινά γεγονότα απλώς επιβεβαιώνει πανηγυρικά την αβάσταχτη πολιτική ελαφρότητά σας».


Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close