Γεγονότα

Συνδυασμός Τσιχριτζή: Περίσσεψε η χαιρεκακία για την μη εκλογή του Κ. Μπόκα

po-skourletis-epimelitirio1Για “αδικία του εκλογικού συστήματος” που δεν επέτρεψε στον συνδυασμό της “Ενωτικής Επιμελητηριακής Δράσης” να εκλέξει έδρα στο Τμήμα των Εξαγωγών, αν και απέσπασε πολύ υψηλό ποσοστό , κάνει λόγο η παράταξη του κ. Τσιχριτζή, όπου σε ανακοίνωση της αναφέρεται και σε “χαιρεκακίες” για την μη εκλογή του Α’ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Κώστα Μπόκα.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Επειδή από ορισμένους κύκλους τα τελευταία εικοσιτετράωρα περίσσεψε η χαιρεκακία κατά μελών της απερχόμενης Διοίκησης του Επιμελητηρίου που δεν επανεξελέγησαν και ιδιαίτερα κατά του Α΄ Αντιπροέδρου κου Κωνσταντίνου Μπόκα, επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τα εξής:

Ο Συνδυασμός μας στο Τμήμα Εξαγωγών έλαβε 36 ψηφοδέλτια έναντι 5 ψηφοδελτίων που έλαβε ο άλλος Συνδυασμός, δηλαδή ποσοστό 87,8%. Η αδικία όμως του εκλογικού συστήματος δεν επέτρεψε να λάβουμε τη μια έδρα του συγκεκριμένου τμήματος, η οποία κατοχυρώθηκε σε άλλο τμήμα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ο Συνδυασμός μας αλλά και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας τιμά και σέβεται τον κ. Κωνσταντίνο Μπόκα για την προσφορά τόσων ετών στον Επιμελητηριακό Θεσμό και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει παρ’ όλη τη λοιδορία που υπέστη από συγκεκριμένους κύκλους. Πραγματικός και Ηθικός Νικητής είναι αυτός.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button