ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Με τον Δήμαρχο Αγρινίου ο υπ. Δικαιοσύνης: «Σκοπός να αναδείξουμε τα ζητήματα της περιοχής»

Με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου συναντήθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ακολούθως της επίσκεψής του στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, παρουσία των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού και Κώστα Καραγκούνη, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πολλών πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας.


Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αγρινίου παρέδωσε στον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Φεύγα, υπόμνημα, πάνω στο οποίο και ακολούθησε συζήτηση μεταξύ Δημάρχου-Υπουργού.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Στο πλαίσιο επίσκεψης μου στην Αιτωλοακαρνανία έχω την ευκαιρία  να συζητήσω με τον Δήμαρχο Αγρινίου για  όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.  Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε συνολικά θα εκτιμηθεί από τους πολίτες κι ενώ βρισκόμαστε σε μια δυσχερή παγκόσμια συγκυρία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίμα αισιοδοξίας. Είναι ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κάνουν τα επόμενα βήματα. Σε μια θεσμική συνεργασία εκτιμώ ότι θα υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

tsiaras (3)

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, με τη σειρά του υπογράμμισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και το κυβερνητικό κλιμάκιο. Θέλουμε  να αναδείξουμε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Θεωρώ ότι είμαστε ένα κομμάτι της χώρας που έχουμε μείνει πίσω στερούμενο  σε μεγάλα έργα υποδομής  όπως  ανέφερα και  στον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού Βασίλη Φεύγα.  Η συνεργασία της κεντρικής εξουσίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ζητούμενο,  σεβόμενοι πάντα το θεσμικό μας ρόλο».

tsiaras (2)

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Αερολογίες και Γενικόλογα!
    Ουσία δεν βλέπω!
    Οι Αλλαγές περί δικαστικού χάρτη, με ανησυχούν, Αλλαγές να υποθέσουμε προς το καλύτερο για τον τόπο μας, Όχι προς το χειρότερο!!! Δεν πιστεύω να κλείσουν και το Εφαιτειο και το πάνε και αυτό ξανά στην Πάτρα ή τον Πύργο ή άλλου!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button