ΕξελίξειςΠολιτική

Συνάντηση Βαρεμένου – Μοσχολιού για το πάρκο

koi-parko-ergasies2

Τρία ζητήματα αιχμής για το σχέδιο ανάπλασης του Πάρκου που προωθεί η δημοτική αρχή, έθεσε στον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, σε συνάντηση που είχαν:

Πρώτον, τον ίδιο τον σχεδιασμό της ανάπλασης, σχετικά με τον οποίο ο βουλευτής χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την ιδέα δημιουργίας πάρκινγκ μέσα στον χώρο του Πάρκου. Ο δήμαρχος τον διαβεβαίωσε ότι αυτό, τελικά, δεν θα συμβεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή. Μα θυμίσουμε πάντως πως στην σχετική μελέτη δεν υπάρχει καμιά τέτοια πρόβλεψη.

Η ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή αναφέρει ακόμη: “Δεύτερον, την απροθυμία της δημοτικής αρχής να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία απογραφής των δένδρων του Πάρκου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να συγκριθούν με εκείνα των ανεξάρτητων μελετητών. Τη διενέργεια αυτοψίας και απογραφής, άλλωστε, έχει ζητήσει και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου με εντολή του προς το Δασαρχείο. Ο κ. Μοσχολιός διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι αυτό θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο Γιώργος Βαρεμένος έθεσε και πάλι με έμφαση την ανάγκη του διαλόγου της δημοτικής αρχής με τους πολίτες, ενός διαλόγου που πρέπει να είναι ανοικτός και ειλικρινής, σε συλλογική – θεσμική βάση, και μακριά από κάθε προεκλογικό σχεδιασμό και σκοπιμότητα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button