Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

po-karapanos-mitsotakis1-640-x-397Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, στο πλαίσιο επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Αιτωλ/νίας.

Καλωσορίζοντας τον κ. Μητσοτάκη στην αίθουσα του Μουσείου Ιστορίας και Τέχνης, ο Νίκος Καραπάνοςαναφέρθηκε αρχικά σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην επιβεβλημένη από τις συνθήκες ενίσχυση του θεσμού, κυρίως με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους που θα επιτρέψουν παρεμβάσεις στήριξης των πολιτών.

po-karapanos-mitsotakis2-640-x-411Μιλώντας ειδικότερα για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, επεσήμανε την ανάγκη αποκατάστασης άδικων αποφάσεων που ελήφθησαν κατά το παρελθόν και αφορούν τομείς όπως η Παιδεία και η υποβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, αλλά και η αποκατάσταση εύρυθμης λειτουργίας διοικητικών υπηρεσιών.

po-karapanos-mitsotakis-640-x-354Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κότσαλος, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button