ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση στο δημαρχείο Ναυπακτίας για το έργο της ανάπλασης

Η εξέλιξη των εργασιών εκτέλεσης του έργου της ανάπλασης τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ναυπακτίας.

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα που κατέθεσαν φορείς και συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας-Δωρίδας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, η Κοινότητα Ναυπάκτου, ο Σύλλογος Μηχανικών, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε, οι φορείς ενημερώθηκαν πλήρως για τα προβλήματα του έργου και τις εναλλακτικές δυνατότητες που υπάρχουν από τα στελέχη των Υπηρεσιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρίας Χοχτούλας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ κ.Γιώργος Κοτρώνης, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών η αν.Προϊσταμένη κ.Λαμπρινή Σερεμένη και η επιβλέπουσα μηχανικός κ.Εύη Καραγεώργου, τα στελέχη της ΔΕΥΑΝ ο Διευθυντής κ. Δημήτρης Κότσαλος και ο Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος κ.Χρήστος Παπακωστόπουλος.

Εκ μέρους των φορέων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Μένιος Χάρος, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ. Σπύρος Καρκατσούλης, η Πρόεδρος της Κοινότητας κ.Μυρτώ Κυμινουλάκη, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Μηχανικών κ.Νίκος Τσερπέλης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων κ.Βασίλης Μπαρμπαγιάννης και ο Πολιτικός Μηχανικός κ.Κωνσταντίνος Πατούχας.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button