Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση για τη διάβρωση της ακτογραμμής Αντιρρίου-Ρίζας την Πέμπτη 16/11

Με θέμα την διάβρωση της ακτογραμμής Αντιρρίου-Ρίζας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 στις 17:00, στο κτήριο «Ναυπακτία» στο λιμάνι της Ναυπάκτου

Στην συνάντηση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Επιτροπής των κατοίκων του Αντιρρίου, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Ναυπακτίας και τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Βασίλειο Γκίζα , είναι προσκεκλημένοι να παραβρεθούν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Φαρμάκης Νεκτάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης υποδομών, κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Αντιρρίου, κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακύνειας, κ. Αλεξόπουλος Νικόλαος, βουλευτές τόσο του νομού Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και άλλοι βουλευτές που έχουν ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμά της Επιτροπής, καταθέτοντας μάλιστα και ερωτήσεις στην Βουλή για το θέμα, σύμβουλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας καθώς και εκπρόσωποι φορέων.


Κατά την συνάντηση θα γίνει παρουσίαση του προβλήματος της διάβρωσης της ακτογραμμής Αντιρρίου-Ρίζας από την Επιτροπή, με σκοπό να καθοριστούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την πραγματοποίηση τεχνικής μελέτης αλλά και τεχνικού έργου για την αποφυγή της περεταίρω διάβρωσης και της αποκατάστασης της παραλιακής ζώνης.

Την επιτροπή απαρτίζουν

Ντούνης Κωνσταντίνος του Γεωργίου (Τραπεζικός Υπάλληλος ΕΤΕ)

Τσιαμτσιούρη Αλεξάνδρα (Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικού και ΠΟΥ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Αγγελόπουλος Αντώνιος (Συνταξιούχος, πρώην Γραμματέας του πρώην Δήμου Αντιρρίου)

Αλεξοπούλου Χριστίνα (Τμήμα Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου)

Πάστρα Ελένη (Δικηγόρος)

Τρομάρας Κωνσταντίνος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός)

aktogrammi antirrio riza2

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button