ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Δ. Κωνσταντόπουλου με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας (φωτο)

Στο επίκεντρο της συνάντησης η ανεργία και η ακρίβεια

Με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας και με αντιπροσωπεία της τοπικής συντονιστικής επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ναυπάκτου συναντήθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας με το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και αντιπροσωπεία της τοπικής συντονιστικής επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της περιοχής μας. Η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ κλπ τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Τόσο ο Βουλευτής όσο και η συντονιστική επιτροπή τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις διεκδικήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button