Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Συμπόρευση Παρασκευής Παπαγεωργίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο

«Ευχαριστώ την Παρασκευή Παπαγεωργίου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει», τονίζει ο Θανάσης Λύρος, υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Σε δήλωση της η κ. Παπαγεωργίου, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, αναφέρει:


«Είμαι μια Μεσολογγίτισσα μητέρα και ζω εδώ με την οικογένειά μου. Ο εργασιακός μου χώρος είναι ο χώρος της Υγείας, με την ειδικότητα της νοσηλεύτριας. Δυστυχώς, όπως όλοι μας παρατηρούμε, ο Δήμος μας κάθε φορά είναι και χειρότερα.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς από τους προηγούμενους Δημάρχους δεν κατέστη δυνατό ο Δήμος μας να οδηγηθεί σε αναπτυξιακή τροχιά, δηλαδή αύξηση θέσεων εργασίας και επομένως και πληθυσμού.

Απεναντίας, ο πληθυσμός στο Δήμο μας μειώθηκε υπερβολικά, οι θέσεις εργασίας σπανίζουν, με αποτέλεσμα κι εγώ αυτή τη στιγμή να είμαι άνεργη.

Ακούγοντας το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, κ. Θανάση Λύρου, και κουβεντιάζοντας με πολλούς συμπολίτες μου για τη μεγάλη του προσφορά στον τόπο, αφού και το ΕΠΑΛ, όπου εγώ φοίτησα, έγινε με δικές του ενέργειες, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα.

Επιδίωξα συνάντηση μαζί του και από την συζήτηση πείστηκα πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, με κύρος και ικανότητα, να συμβάλει στο σταμάτημα του κατήφορου που έχει πάρει ο Δήμος μας. Στον αγώνα αυτόν θα είμαι υποψήφια μαζί του.

Είμαι βέβαιη πως αν όλοι μας πεισθούμε και δώσουμε την δύναμη με την ψήφο και τη συμμετοχή μας στον Θανάση Λύρο, θα δούμε μια πραγματική ανάπτυξη στο Δήμο μας σε κάθε τομέα».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button