ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα στη Βόνιτσα το τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ν.Ο. Μεσολογγίου

Το τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ν.Ο. Μεσολογγίου το τριήμερο 28-29-30 Μάϊου συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Βόνιτσα με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών.

Η σχετική ενημέρωση συνεχίζοντας αναφέρει:

«Στη τέταρτη μόλις συμμετοχή μας σε περιφερειακό πρωτάθλημα και σε δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να κατεβάσουμε στους αγώνες ομάδα 7 αθλητών στη κατηγορία OPTIMIST.

Με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 9 έτη σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, απέναντι σε ομάδες με μεγάλη παράδοση στο άθλημα αποκτήσαμε εμπειρία και αποδείξαμε ότι μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!

Τα καλύτερα έρχονται!

Ευχαριστούμε το Ναυταθλητικό Oμιλο Βόνιτσας για τη άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση, καθώς και την ομάδα του Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας για την βοήθειά που μας προσέφερε απλόχερα.

Για την ιστορία η αποστολή αποτελούνταν από τους Παπαθέου Μαρία Έλλη, Παπαθέου Μαργαρίτα, Φραγκούλη Θεόδωρο, Τζάνο Χρίστο – Παναγιώτη, Βασιλείου Γιώργο, Πετρόπουλο Δημήτρη, Λαχανά Γιώργο και προπονητή τον κ. Παναγιώτη Καρελάκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button