Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οι γυναίκες του Αστακού αντιδρούν στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής (φωτο)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γυναικών Aστακού, λαμβάνοντας υπόψη την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής, αποφάσισε να δώσει  μάχη ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για κλείσιμο του καταστήματός της που εδρεύει στον Αστακό.

Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού αναφέρει:

Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που θα προκύψουν μετά την υλοποίηση αυτής της απόφασης, πραγματοποιήσαμε έκτακτο συμβούλιο και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω Ψηφίσματος, ώστε να κάνουμε έκκληση να λάβουν υπόψη την άποψη των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής και να μην προβούν στο κλείσιμο του καταστήματος.

Έτσι την Πέμπτη 24/1/2019, μετά από κάλεσμα σε συλλόγους, φορείς, κατοίκους και μελών μας βρεθήκαμε στο στέκι του συλλόγου μας, όπου υπογράψαμε το ψήφισμα και κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα της Εθνικής για την διαμαρτυρία μας.

Στο δρόμο πήραμε υπογραφές από πολίτες, οι οποίες έφτασαν τις 602, που διαφωνούν απόλυτα με την απόφαση αυτή, τις οποίες αποστείλαμε στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στο υποκ/μα του Αστακού και στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Ευελπιστούμε ότι θα λάβουν υπόψη τους τις ενέργειές μας και θα επανεξετάσουν το θέμα αυτό.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη στην πρωτοβουλία μας.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού
ΠΡΟΣ:
Διοίκηση Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
Κοιν 1: Καταστ. Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος Αστακού
Κοιν 2: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Αστακός 24.1.2019

ΨΗΦΙΣΜΑ
του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, εκτιμά ότι η απόφαση της Δοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, να κλείσει το κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή του Αστακού, ο οποίος αποτελεί την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, είναι εσφαλμένη και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στους κατοίκους της αλλά και στους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί επι δεκαετίες όλη την περιοχή, τους επαγγελματίες, τους ιδιώτες, τους συνταξιούχους και πιστεύουμε ότι η απόφαση αυτή θα προκαλέσει πολλαπλά προβήματα και ιδιαίτερα στους υπερήλικες που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα ηλεκτρονικά συστήματα συναλλαγών.

Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην υποβάθμιση της περιοχής μας και οι επιπτώσεις μόνο δυσάρεστες μπορεί να είναι.
Για τους παραπάνω λόγους, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους, φορείς και πολίτες του τόπου μας για συμμετοχή σε διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση αυτή και κάνει έκκληση στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος να επανεξετάσει την απόφαση της για κλείσιμο του καταστήματός της στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόεδρος: Ζούλα-Ρεπάνη Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Ντέμου-Κοντοπάνου Πολυξένη
Γραμματέας: Ταπραντζή Παρθενία
Ταμίας: Μπαμπούρη-Μερισιώτη Μαρία
Γραμματέας Β’: Λουκέρη Άννα

(περισσότερες φωτο στο  xiromeronews)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button