Ροή Ειδήσεων

Συλλαλητήριο από το Ε.Κ.Α. στις 7 Απριλίου στο Αγρίνιο

epi-eka
Συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απριλίου στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο αποφάσισε στην συνεδρίασή του την Τετάρτη (29/3) το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, για να εκφράσει την αντίθεσή του στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 29 Μάρτη  αποφάσισε  να πραγματοποιήσει συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απρίλη  με στόχο την προετοιμασία, για να  δοθεί γενική απεργιακή απάντηση στην ολομέτωπη επίθεση στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους , τους  άνεργους, τους συνταξιούχους , τους νέους  και τις νέες  να πάρουν μέρος  μαχητικά, αγωνιστικά  στη συγκέντρωση στις 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία  στο Αγρίνιο. Να εκφράσουμε  την αντίθεσή μας στη νέα συμφωνία  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  με το κουαρτέτο  για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης.

Η νέα συμφωνία θα φέρει   νέα  πιο βάρβαρα μέτρα  στις πλάτες της εργατικής τάξης  και των άλλων λαϊκών στρωμάτων , που μαζί με τα προηγούμενα  θα κάνουν τη ζωή μας κόλαση .

Η εργατική τάξη  και ο λαός  έχουν  μόνο ένα δρόμο  να ακολουθήσουν  για να μπορέσουν  να βάλουν φραγμό  συνολικά στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική , που από κοινού  σχεδιάζουν  και εφαρμόζουν  κυβέρνηση- κουαρτέτο -μονοπώλια  με την στήριξη  των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.  Τη συσπείρωση στα ταξικά σωματεία , οργανώνοντας την πάλη τους  , δυναμώνοντας τη συμμαχία με τους μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ.

Με σύνθημά μας ΑΓΩΝΑΣ- ΡΗΞΗ –  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ οργανώνουμε τη δράση μας σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας  για την επιτυχία  του συλλαλητηρίου .

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί  σε σύσκεψη  τη Δευτέρα  3 Απρίλη  και ώρα 7:30 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.  όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία  και συλλόγους  της περιοχής  του δημοσίου- αγροτών- ΕΒΕ – νεολαίας με θέμα  την οργάνωση του συλλαλητηρίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button