ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Το Ε.ΠΑ.Μ. για το συλλαλητήριο των αγροτών στην Αμφιλοχία

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Τ.Ο. Αγρινίου, με αφορμή το συλλαλητήριο που προγραμματίζει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων σήμερα, στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Ενόψει του συλλαλητηρίου που προγραμματίζουν οι σύλλογοι αγροτών και τα σωματεία στο κόμβο Αμφιλοχίας στις 17 Οκτωβρίου το ΕΠΑΜ Αγρινίου ανακοινώνει:


Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι του νομού μας και γενικά της Ελλάδας, καθώς και κάθε επαγγελματική ομάδα  της Ελλάδας βιώνουν ένα  επαγγελματικό κυνήγι από τις δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ της πατρίδας μας και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Όλα αυτά που ζητούν οι αγροτοκτηνοτρόφοι μας είναι καλά και σωστά, αλλά δεν μας είπαν από ποιόν τα ζητούν. Μήπως από τον φερόμενο ως «Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης», ή μήπως από τον φερόμενο ως «Πρωθυπουργό της Ελλάδος».

Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα. Αν μετά από 8 χρόνια ΚΑΤΟΧΗΣ δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει στη πατρίδα μας τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Δυστυχώς μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν και οι διάφοροι αγροτοπατέρες και εργατοπατέρες, από όποια πολιτική παράταξη κι αν προέρχονται. Κανένας απ’ αυτούς δεν έχει βάλει το σωστό πρόταγμα στα συλλαλητήρια. Δηλαδή την απελευθέρωση της πατρίδας από τους σύγχρονους κατακτητές της. Γι’ αυτό τους πληρώνουν άλλωστε για να παραπλανούν το λαό και αυτός να πηγαίνει από ήττα σε ήττα με αποτέλεσμα στο τέλος να παραδίνεται και να μην προβάλει καμία αντίσταση στον κατακτητή.

Αν γυρίσουμε λίγο πίσω στην ιστορία μας θα δούμε ότι στη άρνηση πληρωμής των δανειστών από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1932, όλα τα συνδικάτα τότε είχαν μόνο ένα πρόταγμα: «Ούτε δραχμή στους ξένους τοκογλύφους». Και τότε είχαν προβλήματα όλες οι επαγγελματικές ομάδες, αλλά δεν έβαζαν κανένα επαγγελματικό πρόταγμα μπροστά. Έβαζαν το Εθνικό πρόταγμα. Ακόμα και στη Ναζιστική Κατοχή ποτέ δεν κατέβηκαν στο δρόμο με επαγγελματικές διεκδικήσεις. Είχαν πάντα Εθνικές διεκδικήσεις.  Σήμερα δυστυχώς ελέγχουν τόσο πολύ τα συνδικάτα που οδηγούν το λαό σε άσκοπες ενέργειες με σκοπό να εκτονωθεί, να ηττηθεί και να γυρίσει πίσω με σκυμμένο το κεφάλι και απογοητευμένος.

Φίλοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, αναγκάστε τους αγροτοπατέρες σας να βάλουν μπροστά το πρόταγμα της Εθνικής ανεξαρτησίας, της απελευθέρωσης από τη νέα ΚΑΤΟΧΗ. Όλα μετά θα έρθουν από μόνα τους μιας και έχουμε επαναφέρει τη συνταγματική νομιμότητα που έχει καταλυθεί από 6/5/2010 και θα μπορούμε να σας δώσουμε αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη. Θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το εισόδημα που χρειάζεστε με προστατευτισμό στη  παραγωγή, γιατί χωρίς προστασία δεν μπορεί να υπάρχει παραγωγή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία για αποκατάσταση της Δημοκρατίας  επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button