ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συγκινητική η ανταπόκριση των αιμοδοτών για τον νεαρό που τραυματίστηκε στην Λευκάδα

Ευχαριστήριο των οικείων του 20χρονου στο κάλεσμα για αιμοδοσία

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στην έκκληση για αίμα για τον Αλέξανδρο Τριάντη, τον νεαρό από το Αγρίνιο,  που νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου Πατρών.

Οι ανάγκες αίματος υπερκαλύφθηκαν και ο νεαρός πρόκειται να χειρουργηθεί μέσα στην εβδομάδα. Ο 20χρονος έπεσε από ύψος έξι περίπου μέτρων, την Τετάρτη το μεσημέρι , ενώ εκτελούσε οικοδομικές εργασιες στην πλάκα ταράτσας διώροφης νεοαναγειρόμενης οικοδομής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στη σπονδυλική στήλη


Οι εργασίες γίνονταν σε συγκρότημα ανεξάρτητων κατοικιών στην περιοχή Περιγιάλι, κοντά στη Νικιάνα.

Για την άμεση ανταπόκριση όλων στην έκκληση εκφράζονται από τους οικείους του νεαρού ευχαριστίες σε γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν:

“Μας δώσατε δύναμη μέσα από τα τηλεφωνήματα σας, τα μηνύματα σας, τις κοινοποιήσεις, την προσφορά σας !!Έχουμε αγώνα μπροστά μας όμως έχουμε όλους εσάς δίπλα μας!Να έχετε όλοι την υγεία σας και να μην ξεχνάτε ότι τίποτα στην ζωή δεν είναι δεδομένο”.

Έκκληση και από τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» απευθύνει, αρχικά στα μέλη του αλλά και σε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα, έκκληση για αίμα για τον νεαρό Ξηρομερίτη Τριάντη Αλέξανδρο του Γεωργίου.
Ο άτυχος 20χρονος νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ύστερα από πτώση κατά την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στη Νικιάνα Λευκάδας και φέρει σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική του στήλη.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button