ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συγκινητική η ανταπόκριση για τον μικρό μαθητή από το Αιτωλικό

Καλύφθηκε αμέσως το ποσό για την εγχείρηση - Το «ευχαριστώ» του πατέρα

Η γνωστοποίηση του σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει μαθητής Δημοτικού από το Αιτωλικό και η αδυναμία της οικογένειας του να ανταποκριθεί, προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία.

Από τη στιγμή δημοσιοποίησης του ζητήματος από τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού η συγκίνηση και η κινητοποίηση φορέων, συλλόγων και ιδιωτών υπήρξε άμεση και μαζική.

Έτσι ο πατέρας του παιδιού ενημέρωσε σήμερα πως το ποσό που απαιτούνταν ώστε να βοηθηθεί η οικογένεια για το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί ο μικρός στις 26 Ιανουαρίου.

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας εκφράστηκε παράλληλα μέσα από τα όσα τόνισε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο aixmi-news.gr:

«Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση βοήθειας που απευθύναμε για το πρόβλημα υγεία του παιδιού μας. Ο Θεός να σας δίνει υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Το ποσό που απαιτείται για την επέμβαση έχει καλυφθεί χάρη στη δίκη σας άμεση βοήθεια. Και πάλι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button