Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Ναυπάκτου για τα ΚΔΑΠ

Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας με στόχο να μην μείνει κανένα παιδί εκτός ΚΔΑΠ και κανένας εργαζόμενος-εκπαιδευτής χωρίς εργασία, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ναυπάκτου με τη συμμετοχή φορέων της πόλης όπως το εργατικό κέντρο και του συλλόγου εργαζομένων στα ΚΔΑΠ καθώς και γονέων των παιδιών.

Το μήνυμα προς την κυβέρνηση ήταν σαφές και ξεκάθαρο και αφορούσε στη διασφάλιση όλων των δομών και των τμημάτων των ΚΔΑΠ, την έγκριση όλων των αιτήσεων που συγκέντρωναν όλα τα κριτήρια για τη συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ,φυσικά την εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας των εργαζόμενων και εκπαιδευτών σε όλες τις δομές και τα ΚΔΑΠ του δήμου Ναυπακτίας

Ειδικότερα για το δήμο Ναυπακτίας, η πολιτική αυτή μεταφράζεται σε συρρίκνωση κατά 35% των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα,που σημαίνει πρακτικά 200 ωφελούμενα παιδιά λιγότερα. Αυτό,καθιστά το δήμο Ναυπακτίας ως έναν από τους πιο αδικημένους δήμους στην Ελλάδα.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Β.Γκίζας,ο πρώην δήμαρχος Π. Λουκόπουλος, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Μένιος Χάρος, η γ.γ. του συλλόγου εργαζομένων Χριστίνα Kαλτσα, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, ο πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Σπύρος Τσέλιος,η πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Μαρία Ζιαμπάρα,δημοτικοί σύμβουλοι,εργαζόμενοι,γονείς και παιδιά στις δομές.

Πηγή: Nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button